نکاتی درمورد ازدواج موقت
نکاتی درمورد ازدواج موقت – نکاتی در قانون درمورد ازدواج موقت که باید رعایت کنید – ارتباط با بهترین وکیل در مشهد – وکیل در مشهد با شماره گیری 09152491040
نکاتی درمورد ازدواج موقت : ازدواج موقت در ماده 1075 قانون مدنی پذیرفته شده است . بنابراین امری قانونی محسوب می شود حتی اگر از لحاظ اخلاقی سوء استفاده بعضی افراد قرار گیرد.
در ازدواج موقت باید حتما مهریه ای مشخص شود که مالیت داشته باشد . یعنی اینکه ارزش مالی داشته باشد می تواند مثلا از یک شاخه گل شروع شود تا مبالغی پول
دختر باکره باید در عقد موقت اجازه پدر را کسب کند در غیر این صورت از لحاظ حقوقی پدر می تواند عقد را باطل کند . از لحاظ شرعی نیز بعضی از مراجع تقلید مانند آیت الله مکارم شیرازی نبود اذن پدر بودن را ، مانع انعقاد عقد می داند و معتقد است اصلا عقدی ایجاد نخواهد شد . بنابراین زن که بدون اجازه پدر اقدام به ازدواج کنند و رابطه داشته باشد از لحاظ شرعی نامشروع محسوب خواهد شد .
ارتباط با بهترین وکیل در مشهد – وکیل در مشهد با شماره گیری 09152491040
نکاتی درمورد ازدواج موقت : ازدواج موقت نیاز به ذکر مدت است و الا عقد باطل محسوب می شود . به نظر حقوقدانان قید این جمله ” تا آخر عمر زن ” عقد منعقد شده است ، باز هم عقد را باطل می کند
اگر فرضا مدت عقد 80 سال قید شود ، توجه داشته باشید که زن به هیچ وجه از مرد ارث نمی برد و برعکس آن نیز صادق است حتی اگر در سند نکاحیه ثبت شده ، قید کنند که زن حق ارث دارد
زن حق گرفتن نفقه را ندارد مگر اینکه ضمن عقد نکاح موقت شرط کنند . بنابراین لازم است قبل از نکاح توافق در این رابطه صورت بگیرد تا از مشکلات بعدی جلوگیری شود
قانون در ماده 21 قانون حمایت از خانواده ثبت عقد موقت را الزامی نمی داند مگر اینکه : نکاتی درمورد ازدواج موقت :
1. زن باردار شود
2. قبل و یا بعد از عقد زوجین توافق کنند
3. در ضمن عقد شرط کنند که باید ثبت شود .
ارتباط با بهترین وکیل در مشهد – وکیل در مشهد با شماره گیری 09152491040
فرق طلاق توافقی با طلاق خلع و مبارات چیست؟ – اگر به وکیل طلاق در مشهد و وکیل طلاق توافقی احتیاج دارید کافیست با مشاورین دادپلاس در تماس باشید.
چنانچه زوجین هر دو در مورد طلاق توافق داشته و در مورد نحوه جدایی و پرداخت حقوق زن و فرزندان به تفاهم برسند طلاق توافقی می باشد.
این طلاق برای سرعت بخشیدن به کار کسانی است که با توافق مصّر به طلاق هستند.
طلاق خلع و مبارات نیز دو صورت طلاق توافقی است،البته اجرای این طلاق نیز چون دیگر طلاق هایی که به درخواست زن و مرد است منوط به انجام تشریفات در مراجع قضایی و صدور گواهی عدم امکان سازش است.طلاق خلع و مبارات از نوع طلاق بائن است که امکان رجوع در آن نیست.
براساس ماده 1146 قانون مدنی طلاق خلع آن است که زن به واسطه کراهتی که از شوهر دارد در مقابل مالی که به او می دهد طلاق می گیرد اعم از اینکه مال مزبور عین مهر،معادل آن، یا بیشتر یا کمتر از مهریه باشد.
براساس ماده 1147 قانون مدنی طلاق مبارات آن است که کراهت از طرفین باشد ولی در این صورت عوض باید زاید بر میزان مهر نباشد.
در واقع در این طلاق هر دو طرف از هم کراهت و تمایل به طلاق دارند اما میزان بخششی که زن به مرد می دهد بیش از مهریه نیست.از لحاظ ماهیت در طلاق خلع و مبارات مادام که زن رجوع به عرض نکرده باشد بائن است یعنی اگر زن پس از طلاق خواهان مبلغی نباشد که برای گرفتن اجازه طلاق به مرد داده است طلاق بائن و رجوع ممکن نیست.
زن در این نوع طلاق حق گرفتن نفقه ندارد و از شوهرش ارث نمی برد. اما اگر زن خواهان مهریه اش باشد و بخواهد مالش را پس بگیرد ماهیت طلاق تغییر و تبدیل به طلاق رجعی می گردد لذا امکان رجوع مرد ایجاد شده و زن حق ارث و نفقه را دارد.
ارتباط با وکیل در مشهد – وکیل طلاق در مشهد – وکیل دیه در مشهد با تماس با مشاورین دادپلاس