قرارداد مشارکت در ساخت – مجازات مزاحمت تلفنی
قرارداد مشارکت در ساخت؛ – نکات قرارداد مشارکت در ساخت
قرارداد مشارکت در ساخت
: 1⃣ ضمانت اجرای تعهدات سازنده؛
۱- احداث ساختمان
۲- احداث طبق کیفیت و مشخصات موارد توافق
۳- انجام تعهدات ظرف مهلت مقرر
۴- تعهدات سازنده در قبال اشخاص ثالث مانند همسایگان و کارگران
2⃣ لازم است برای اجرای هر کدام از این تعهدات در قرارداد ضمانت اجرای لازم پیش بینی شود می توان ضمانت اجراهای ذیل را پیش بینی نمود؛
برای مورد ۱؛ ( قرارداد مشارکت در ساخت )
دادن حق فسخ به مالک و مطالبه وجه التزام
برای مورد ۲؛
در صورت امکان رفع نقص و اجرا مطابق کیفیت مندرج در قرارداد والا پرداخت خسارت و وجه التزام
برای مورد۳؛
پرداخت خسارت برای مدت زمان مشخص مثلاً دو ماه تاخیر در هر یک از مراحل زمانبندی و سپس قراردادن حق فسخ برای مالک و مطالبه خسارات تاخیر تادیه و همچنین وجه التزام
برای مورد۴؛(قرارداد مشارکت در ساخت )
قرار دادن وجه التزام و دادن اختیار به مالک که چنانچه سازنده به تعهدات خود عمل ننماید مالک بتواند خسارات را به صلاحدید خود پرداخت و از سازنده مطالبه نماید.
برای اطلاعات بیشتر و ارتباط با وکیل در مشهد – وکیل طلاق در مشهد – وکیل پایه یک در مشهد با ما در تماس باشید.
مجازات مزاحمت تلفنی – توضیح بهترین وکیل در مشهد
ناآگاهی مثل پهن کردن فرش قرمزی برای مجرمان است به همین دلیل در بسیاری از موارد ناآگاهی قربانی نقش قابلتوجهی در وقوع جرم دارد.
ممکن است این غفلتها قبل از وقوع جرم، زمینه ارتکاب آن را فراهم کند یا ممکن است ناآگاهی قربانی بعد از ارتکاب جرم، فرار مجرم را امکانپذیر یا او را در ارتکاب جرم جریتر کند.
به عنوان مثل تصور کنید که اگر بعد از هر مزاحمت تلفنی، قربانیان این جرم موضوع را پیگیری کنند در این صورت تعداد مزاحمتهای تلفنی تا چه اندازه کمتر خواهد شداما معمولا مردم از کنار این جرم میگذرند و به دنبال آن مرتکب این جرم نیز وقتی با واکنشی مواجه نمیشود به ارتکاب آن ادامه میدهد.
از دلایل اثبات اتهام مزاحمت تلفنی، بدوا به اقرار متهم و در سایر موارد قرائن و عباراتی از جمله شمارههای متعلق، مشتکیعنه، متن پیامکهای ارسالی منتسب بە متهم و یا صدای ضبط شده مشتکیعنه و در آخر، استماع تهدید مشتکیعنه از سوی شهودی است کە در زمان مکالمه صدای مشتکیعنه را کە حاوی مزاحمت است شنیده باشد میتوان اشاره کرد.
قانونگذار مجازات اشخاصی کە ایجاد مزاحمت تلفنی کند را مطابق ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی، علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات(تبصره ۲ ماده ۱۴ قانون تأسیس مخابرات مصوب ۱۳۵۰ کە نتیجه قطع تلفن است) بە تحمل حبس از یک تا ۶ ماه تعیین شده است.
اطلاع بیشتر و ارتباط با وکیل خوب پایه یک دادگستری با شماره گیری 09152491040
لینک اینستاگرام دادپلاس