آیا پدر میتواند به دختر خود ارث ندهد؟ – پرداخت نکردن شارژ ساختمان
آیا پدر میتواند به دختر خود ارث ندهد؟درصورت ندادن ارث چگونه میتوان حق خود را از او گرفت ؟ – ارتباط با بهترین وکیل در مشهد – وکیل مشهد
شارژ ساختمان –
آیا پدر میتواند به دختر خود ارث ندهد؟ : پدر نمی تواند فرزند خود را از ارث محروم کند اما می تواند زمانی که در قید حیات است اموال خود را به هر کسی که مایل باشد منتقل کند .
اگر پدر در زمان حیات فرزند خود را از ارث محروم کرده است و سپس فوت نماید این سخن ارزش قانونی ندارد.
پدر در مورد وصیت بر اموال هم نمی تواند بیش از یک سوم اموال خود را وصیت کند و مازاد بر یک سوم منوط به اجازه وراث است .
برای اطلاعات بیشتر و ارتباط با بهترین وکیل در مشهد – وکیل دیه در مشهد – وکیل طلاق در مشهد با شماره 09152491040 در تماس باشید.ارتباط با ما از طریق اینستاگرام
اگر یکی از همسایهها از پرداخت شارژ ساختمان خودداری کند، تکلیف چیست؟ – ارتباط با وکیل پایه یک در مشهد
بر اساس ماده 10 قانون تملک آپارتمانها و تبصره 1 الحاقی به این ماده، در صورت امتناع مالک یا استفاده كننده از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک، از طریق مدیر یا هیئت مدیران به وسیله اظهارنامه با ذكر مبلغ بدهی و صورت ریز آن، هزینهها مطالبه میشود و هرگاه مالک یا استفادهكننده ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه سهم بدهی خود را نپرداخت، مدیر یا هیات مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امكانات از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع، آب گرم، برق، گاز و غیره خودداری كنند و در صورتی که مالک یا استفادهكننده همچنان اقدام به تسویه حساب نکنند، اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیات مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهارنامه ابلاغ شده، اجراییه صادر خواهد كرد.
از طرف دیگر چنانچه عدم ارائه خدمات مشترک موثر نباشد، مستندا به تبصره 1 ماده 10 مکرر قانون مزبور، مدیر یا مدیران مجموعه میتوانند دادخواست خود را با عنوان مطالبه شارژ معوقه به مراجع قضایی (شورای حل اختلاف) ارائه کنند.
اطلاعات بیشتر و ارتباط با وکیل دادگستری در مشهد با ما در تماس باشید. گروه وکلای دادگستری دادپلاس