مجازات تهمت و افتراء به دیگران – شروط تنظیم قرار داد مشارکت در ساخت
مجازات تهمت و افتراء به دیگران – ارتباط با بهترین وکیل در مشهد
مجازات تهمت و افتراء به دیگران – مجازات توهین و افترا به دیگران چیست ؟ توهین از جمله جرایم زبانی است که فقط در خصوص افراد زنده قابل ارتکاب است. قانونگذار این عمل را در فصل پانزدهم قانون مجازات اسلامی تحت عنوان هتک حرمت اشخاص به عنوانجرم مشخص نموده است.
🔹ماده ۶۰۸ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مقرر نموده است که «توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا پنجاه هزار ریال تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود». جرم مقرر در این ماده به عنوان توهین ساده شناخته میشود.
🔹در صورت وقوع جرم توهین، قرباني جرم یعنی کسی که به او توهینی روا داشته شده است، باید برای پیگیری موضوع و تحت تعقیب قرار دادن کسی که اقدام به توهین کرده است به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه و با ابراز دلایل خود از جمله شهادت شهود موضوع را ثابت و متهم را به مجازات قانونی محکوم كند.
ارتباط با بهترین وکیل در مشهد – وکیل در مشهد – وکیل مشهد – وکیل دادگستری در مشهد – وکیل پایه یک در مشهد با شماره گیری 09152491040
هفت شرط حیاتی تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت – شروط تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت
شروط تنظیم قرار داد مشارکت در ساخت: 🔺 معمولا در هنگام تنظیم قراردادها از جمله قرارداد مهمی مثل مشارکت در ساخت طرفین بیشتر جنبه های مالی قرارداد را مد نظر قرار میدهند و از توجه و بررسی احراز مالکیت و سمت یکدیگر باز می مانند که متاسفانه موجب ورود خسارات سنگین به یکطرف یا هر دو طرف می شود
♦️ شروط هفتگانه
1⃣ قبل از تنظیم قرارداد دقت کنید که آیا طرف اول یعنی مالک طبق سند ملک موضوع مشارکت مالک محسوب می شود یا خیر. چون ممکن است در سند مالکیت نام شخص دیگری قید شده مانند چند ورثه یا طرف اول مدعی است ملک را از مالک خریده که باید وکالتنامه و مبایعه نامه ارائه نماید و اصالت آنها بررسی دقیق شود.(ارتباط با بهترین وکیل در مشهد – وکیل در مشهد – وکیل مشهد – وکیل دادگستری در مشهد – وکیل پایه یک در مشهد با شماره گیری 09152491040)
2⃣ مطمئن باشید که مالک قبل از انجام معامله ملک را بغیر انتقال نداده باشد و به قصد کلاهبرداری مترصد تنظیم قرارداد و دریافت پولی باشد.
3⃣ اگر ملک ارث است باید تمام وراث شخصا یا توسط وکیل قانونی یا توسط ولی یا قیم در جلسه حاضر و قرارداد را امضا کنند و الا برای سازنده مشکل جدی بواسطه عدم امضای یکی از وراث یا شرکا پیش خواهد آمد خصوصا اگر مبلغی را بلاعوض به ورثه بخواهد پرداخت نماید.
4⃣ اگر مبالغی قرار است هزینه شود و پرداخت آن بصورت برابر یا براساس سهم طرفین باید پرداخت شود حتما باید تضمین کافی از مالک اخذ شود تا سازنده مطمئن باشد که میتواند آنچه را که اضافه بر سهم خود به شهرداری یا ثبت یا غیره پرداخته دریافت نماید چون متاسفانه به کرات دیده می شود مالکین از این قضیه شانه خالی کرده و سازنده مدرک محکمه پسندی ندارد.
5⃣ حتما در ضمن قرارداد یا بصورت جداگانه سهم سازنده و مالک مشخص شود تا در زمان بروز اختلاف در دادگاه مواجه با رد دعوی نشوید چون اگر سهم مثلا سازنده یا هر دو طرف تعیین نشود امکان الزام به تحویل آپارتمان علیه مالک امکانپذیر نیست. مگر اینکه تقسیم نامه تنظیم شود.
6⃣ برای تمام تعهداتی که مالک در مقابل سازنده دارد هم مدت و هم وجه التزام تعیین نمایید تا در صورت عدم انجام تعهد بتوانید از طریق دادگاه وی را ملزم به اجرای تعهدات و پرداخت خسارت نمایید. مثلا بابت تخلیه و تحویل ملک جهت ساخت یا بابت در اختیار قراردادن سند ملک یا بابت دادن وکالت کاری یا در رابطه با تحویل ملک پس از ساخت و غیره. چون اگر مدت تعیین نشود و صرفا یک مدت کلی برای قرارداد مشارکت باشد تا زمان منقضی شدن مدت قرارداد امکان الزام یا فسخ قرارداد وجود ندارد.
7⃣ حتما و حتما شرط فسخ قرارداد با حفظ منافع و هزینه کردها برای خود در قرارداد پیش بینی و تعریف نمایید.
چون بسیار قراردادهایی را بررسی کرده ام که باوجود عدم امکان اجرای قرارداد به هر دلیلی اما بواسطه اسقاط کافه خیارات سازنده متضرر شده و راهی برای فرار از مهلکه حتی از طریق دادگاه ندارد ، جز ماندن در باتلاق قراردادی !
ارتباط با بهترین وکیل در مشهد – وکیل در مشهد – وکیل مشهد – وکیل دادگستری در مشهد – وکیل پایه یک در مشهد با شماره گیری 09152491040 – ارتباط با ما از طریق ایسنتاگرام = کلیک کنید.