نفقه زن بعد از صیغه عقد
نفقه زن بعد از صیغه عقد
به محض جاری شدن صیغه عقد مابین زوجین ، شوهر مکلف به پرداخت نفقه به زوج می باشد.
بر طبق ماده ۱۱۰۲ قانون مدنی همین که نکاح بطور صحت واقع شد،روابط زوجیت بین طرفین موجود و حقوق و تکالیف زوجین در مقابل همدیگر برقرار می شود.
تکلیف به دادن مهر و نفقه از تاریخ نکاح شروع می شود، هر چند که در اثر عواملی، مانند نشوز یا طلاق پیش از نزدیکی، تمام یا بخشی از آن تکالیف از بین برود.
ضرورتی ندارد که ایجاد حقوق و تکالیف زناشویی موضوع قصدانشا قرار گیرد یا دو طرف به آن توجه داشته باشند و حتی تراضی برخلاف ایجاد آن نافذ نیست، مگر اینکه خود قانون اجازه داده باشد.
مهرالمثل چیست ؟
هرگاه در عقد نکاح در زمان عقد مهری تعیین نشود، زوجین می توانند پس از وقوع عقد با توافق مهر تعیین نمایند. حال اگر قبل از تراضی برای تعیین مهر نزدیکی شود زوجه مستحق مهرالمثل است.
مهرالمثل عبارت است از مال که با در نظر گرفتن وضع خانوادگی زوجه و حال اقران و نزدیکان زوجه جهت مهر تعیین می شود.
مهری که در نکاح معوضه البضع پس از وقوع نزدیکی و قبل از توافق بر مهر معین برحسب شرافت و اوضاع و احوال زوجه به او داده می شود. (ماده 1091 قانون مدنی).
مطالب مرتبط :
احکام مهریه در ازدواج موقت – نظر قانونگذار در مورد خروج از کشور زنان متاهل و مجرد مهریه ۱۱۰ سکه – توضیح درمورد حق پرداخت فقط ۱۱۰ سکه از مهریه توسط مرد با بهترین وکیل در مشهد |
ارتباط با بهترین وکیل در مشهد – وکیل در مشهد – وکیل طلاق در مشهد – وکیل پایه یک در مشهد – وکیل طلاق توافقی در مشهد با شماره گیری 09152491040
ارتباط با ما از طریق لینک تلگرام = برای ارتباط کلیک کنید.