دستور فروش مال مشاع – گرفتن مهریه از پدر شوهر چگونه است
دستور فروش مال مشاع – ارتباط با وکیل در مشهد با شماره گیری 09152491040
دستور فروش مال مشاع : چند نکته درباره دستور فروش ملک غیر قابل افراز
دستور فروش ملكغيرقابلافراز، با عنايت به ماده ۴ قانون افراز و ماده ۹ آيين نامه اجرائی قانون مذكور نياز به تقديم دادخواست و پرداخت هزينه دادرسی، تعيين وقت رسيدگی و النهايه صدور حكم نيست؛ زيرا مانند درخواست اجرای حكم است.
تصميمی كه دادگاه در برابر اينگونه درخواستها اتخاذ مي نمايد در قالب حكم يا قرار نيست، بلكه دستور است و نظر به اين كه تابع تشريفات رسيدگی آييندادرسیمدنی نمیباشد، قابلتجديدنظرخواهی و فرجامخواهی نمیباشد.
ادارهحقوقیدادگستری در نظريه شماره ۴۵۵/۷-۸/۱۲/۶۶ چنين اظهارنظر نموده است:
ارتباط با وکیل در مشهد با شماره گیری 09152491040
دستور فروش مال مشاع : « با توجه به مقررات ماده ۴ قانون افراز مصوب ۵۷/۸/۲۲، ملكمشاعی كه در مرجع ثبتی غيرقابل افراز تشخيص داده شده، به دستور دادگاه فروخته می شود. لذا نياز به صدور حكم نيست بنابراين در مرحلهاجرا، واحد اجرای احكام میتواند براي تعيين حدود اربعه و قيمت پايه و تنظيم كروكی و غيره رأساً اقدام نمايد.
در رسيدگي به تقاضای فروش ملك غيرقابلافراز چنان چه تشريفات آيين دادرسي مدني رعايت گردد يك تخلف انتظامی محسوب میگردد.
دستور فروش، نظر به اين كه حكم نیست، بنابراين مستلزم تقاضاي صدور اجرائيه نمیباشد و صرف تقاضای اجرای حكم از ناحيه احدی از شركا كافی به نظر میرسد
آیا می توان مهریه را از پدر شوهر گرفت؟ – ارتباط با وکیل طلاق در مشهد با شماره گیری 09152491040
گرفتن مهریه از پدر شوهر : از نظر قانونی پدر شوهر تکلیفی برای پرداخت مهریه پسرش ندارد حتی اگر پسرش فقیر باشد.
مهریه تعهدی است که شوهر در قبال همسرش کرده است و مطلقا ارتباطی به اطرافیان او ندارد به هر حال اگر مردی مال داشته باشد زن می تواند مهریه را از طریق دادگاه یا اجرای ثبت وصول کند اگر هم مالی برای توقیف نباشد مرد می تواند با دادن اعسار از دادگاه تقاضای تقسیط مهریه کند.
قبول کردن در سند نکاح؟
اگر در ضمن عقد نکاح و سند ازدواج و یا حتی در قراردادی مستقل پدر شوهر پرداخت مهریه را تقبل کرده و یا ضمانت پسرش را کرده باشد که در این صورت زن می تواند برای آنچه پدر شوهر تعهد کرده به او مراجعه کند.
اگر شوهر فوت کند؟
زن می تواند مهریه خود را به اجراء گذاشته و به میزان آن از اموال شوهر برداشت کند.
فوت خانواده شوهر؟
اگر از خانواده شوهر کسی فوت کند که شوهر از او ارث می برد در این صورت زن می تواند از محل سهم الارث شوهر مهریه را وصول نماید.
((در این حالت زن بایدبه طرفیت وراث مطالبه مهریه کند که اول مهریه زن از ارث پرداخت می شود و هر چه باقی بماند بین وراث .
اگر زن فوت کند؟
اگر زن هم فوت کند در این صورت وراث زن می توانند برای مهریه علیه وراث شوهر اقامه دعوی کنند و در صورت بودن ارث، از آن محل، مهریه را مطالبه کنند.