خانوادهکیفریمطالب حقوقیمقالات بهترین وکیلوکیل پایه یکوکیل پایه یک در مشهدوکیل طلاقوکیل طلاق توافقی درمشهدوکیل طلاق در مشهد

میزان مهریه قابل وصول چقدر است؟ – فروش مال غیر چیست؟

میزان مهریه قابل وصول چقدر است؟ | بهترین وکیل در مشهد | وکیل در مشهد | وکیل طلاق در مشهد | وکیل پایه یک در مشهد | وکیل طلاق توافقی در مشهد

میزان مهریه قابل وصول چقدر است؟ – توضیح وکیل طلاق توافقی در مشهد

میزان مهریه قابل وصول چقدر است؟ : تا ۱۱۰ سکه قابل وصول است و در صورت اعسار زوج، قانون او را مجاب به پرداخت بيش از ۱۱۰سکه نمی کند.

به عبارتی دیگر مهريه زنان هرچقدر باشد مرد مکلف به پرداخت ۱۱۰سکه است و باقی مهریه درصورتی قابل وصول است که زوج بتواند ثابت کند همسرش ملاعت مالي دارد و اگر مالي از زوج شناسايي نشد طبق ماده 2 نحوه اجراي محکوميت‌هاي مالي عمل مي‌شود و اگر مرد اثبات کند که توان پرداخت ندارد، مهریه همان ۱۱۰سکه خواهد بود.(میزان مهریه قابل وصول چقدر است؟ )

در پرداخت مهریه مازاد بر ۱۱۰ سکه،‌ حکم جلب صادر نمي‌شود و در صورت استطاعت مالي زوج اموال وي توقيف خواهد شد و مطابق اين لايحه تا ۱۱۰ سکه طلا از مهریه تعيين شده ضمانت اجرايي براي اعمال ماده دو نحوه اجراي محکوميت هاي مالی را دارد، يعنی زوجه مي‌تواند در صورت پرداخت نکردن مهريه تا اين ميزان با اعمال ماده ۲، حکم جلب زوج را بگيرد.(میزان مهریه قابل وصول چقدر است؟ )

 

 

 

 

ارتباط با بهترین وکیل پایه یک دادگستری با شماره گیری 09152491040

 

 

 

 


فروش مال غیر چیست؟ | اطلاعات حقوقی | بهترین وکیل در مشهد | بهترین وکیل پایه یک دادگستری در مشهد | وکیل در مشهدفروش مال غیر چیست؟ – توضیح وکیل خوب پایه یک در مشهد

انتقال نامشروع و غیرقانونی هر نوع مال متعلق به غیر (چه عین مال موضوع انتقال باشد چه منفعت آن) توسط اشخاص، اعم از حقیقی و حقوقی به دیگری با سوءِنیت و مهیا نمودن مقدمات قبلی در قالب عقود به منظور به دست آوردن منافع مادی به‌طور ناحق را جرم انتقال مال غیر می‌گویند.

مقنن در ماده‌ی یک قانون مجازات بیان نموده: کسی که مال غیر را با علم به اینکه مال غیر است به نحوی از انحاء عینا یا نفعتا بدون مجوز قانونی به دیگری منتقل کند، کلاهبردار محسوب و مطابق ماده‌ی ۲۳۸ قانون مجازات عمومی محکوم می‌شود.(فروش مال غیر چیست؟ – مطالب حقوقی )

همچنین انتقال گیرنده که در حین معامله عالِم به عدم مالکیت انتقال دهنده باشد اگر مالک از وقوع معامله مطلع شده و تا یک ماه پس از حصول اطلاع اظهاریه برای ابلاغ به انتقال گیرنده و مطلع کردن او از مالکیت خود به اداره‌ی ثبت یا دفتر اسناد یا دفتر بدایت یا صلحیه یا یکی از دوایر دیگر دولتی تسلیم ننماید، معاون جرم محسوب خواهد شد. هر یک از دوایر و دفاتر مکلفند در مقابل اظهاریه‌ی مالک رسید بدهند و آن را بدون فوت وقت به طرف برساند.

انتقال مال غیر جرمی مستقل است و با کلاهبرداری فرق دارد، اما مجازات این دو جرم یکسان است.(فروش مال غیر چیست؟ – مطالب حقوقی )

بنابراین کسی که اقدام به انتقال مال غیر می‌کند به همه‌ی مجازات‌های زیر (که مجازات جرم کلاهبرداری هم هستند) محکوم می‌شود.

حبس از یک تا هفت سال، پرداخت جزای نقدی معادل مالی که به دیگری منتقل کرده است، رد مال منتقل شده به صاحبش.

ضمنا اگر متهم به دلایلی مستحق تخفیف مجازات باشد؛ (مانند رضایت شاکی خصوصی، کهولت سن، نداشتن سابقه و …) دادگاه نمی‌تواند مجازات حبس او را از یک سال کمتر کند.

همچنین اگر مرتکب جرم، از کارکنان دولت باشد به انفصال دائم از خدمات دولتی نیز محکوم خواهد شد.

 

ارتباط با ما از طریق تلگرام = کلیک کنید.

 

برای مشاوره با وکیل با شماره زیر تماس بگیرید.

09152491040

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا