اخباراخبار و مقالات وکیل دادگستری در مشهدوکیلوکیل پایه یک در مشهدوکیل طلاق در مشهد

فرق ظهرنویس با ضامن چیست؟ – مجازات توهین

بهترین وکیل در مشهد - وکیل در مشهد - وکیل دیه در مشهد

فرق ظهرنویس با ضامن چیست؟ – ارتباط با بهترین وکیل در مشهد = 09152491040

ظهرنویس و ضامن دو شخص مستقل وجداازهم می باشند

ظهرنویس شخصی است که که سفته در وجه او صادر شده و به او انتقال داده شده واوباظهرنویسی آن را به دیگری انتقال داده شده است.

در صورت تحقق شرایط مذکور در قانون تجارت ، ظهرنویس به همراه صادرکننده و سایر ظهرنویس در مقابل دارنده سفته مسوولیت تضامنی دارد اما ضامن شخص ثالثی است غیر از صادرکننده و دارنده است که پرداخت وجه سفته را ضمانت کرده ضامن مسوولیت تضامنی با صادرکننده و و ظهرنویس ندارد بلکه تنها با کسی که از او ضمانت کرده مسوولیت تضامنی دارد بنابراین فرض این که یک نفر هم ظهر نویس و هم ضامن باشد ممکن نیست.

فرق ظهرنویس با ضامن

 

توهین به دیگران - مجازات توهین به دیگران - بهترین وکیل در مشهد - گروه وکلای دادگستری دادپلاس

توهین به دیگران 74 ضربه شلاق دارد – مجازات توهین

شاید به جرات بتوان توهین را در زمره اعمالی دانست که بیشتر از هر عمل ممنوعه‌ای در زندگی روزمره مان اتفاق می‌افتد. گاهی مورد توهین و اهانت دیگری قرار می‌گیریم و گاهی خود به دیگری توهین می‌کنیم.
عملی که بدون اطلاع از آثار و عوارض آن اتفاق می‌افتد، این در حالی است که پیگیری و مطالبه آثار ناشی از این عمل هیچ گاه به اندازه شیوع و انجام آن نبوده است، چه اینکه اگر بنا به مطالبه و پیگیری آثار آن می‌بود غالب شکایات مطروح در دادگستری پیگیری همین عنوان مجرمانه اختصاص می‌یافت کما اینکه درحال حاضر بسیاری از پرونده‌های مطروح در دادگستری ناشی از جرایم مرتبط با هتک حیثیت و آبروی اشخاص است.

عملی را که بسیار ساده از کنار آن می‌گذریم توسط قانونگذار جرم انگاری شده است، اهمیت این جرم که مستقیماً به حیثیت و آزادی و آسایش و آبروی اشخاص لطمه وارد می‌کند.

از همین روی از آن تحت عنوان هتک حرمت اشخاص یاد کرده است؛ بنابراین یکبار دیگر مقنن حمایت خود را از افراد و نیز جامعه نشان داده است و همانطور که اموال و جان اشخاص مورد حمایت و اقتدار وی قرار گرفته اند، حیثیت، آبرو، شخصیت، آزادی و آسایش افراد نیز در نظر قانونگذار محترم و مورد حمایت هستند و هرگونه تعرض بدان‌ها را جرم و قابل مجازات دانسته است. شهادت شهود در این مورد یکی از راههای اثبات است.
از همین روی قانونگذار افراد را از هتک حرمت و تعرض به حیثیت و آبروی یکدیگر منع کرده است و برای حفظ حقوق اساسی افراد و سایر ارزش‌های مشابه آن، مجازات‌هایی را برای توهین در نظر گرفته است؛ اما نکته‌ای که مجدداً قابل ذکر بوده این است که از نظر قانونگدار قبح توهین به حدی بوده است که در برخی مصادیقش مجازات‌های سنگینی را برای مرتکب درنظر گرفته است. مطابق ماده ۶۰۸ از کتاب پنجم قانون
مجازات اسلامی تعزیرات، توهین به افراد از قبیل: فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا پنجاه هزار ریال تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر و ارتباط با وکیل در مشهدوکیل طلاق در مشهد  وکیل پایه یک در مشهد با ما در تماس باشید. گروه وکلای دادگستری دادپلاس

برای مشاوره با وکیل با شماره زیر تماس بگیرید.

09152491040

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا