اخباراخبار و مقالات وکیل خانوادهاخبار و مقالات وکیل دادگستری در مشهدمقالات بهترین وکیلوکیل طلاق توافقی درمشهدوکیل طلاق در مشهد

جرایم کارشناسان رسمی دادگستری – رجوع از بخشش مهریه زن

جرایم کارشناسان رسمی دادگستری | بهترین وکیل در مشهد | وکیل دادگستری در مشهد | وکیل پایه یک در مشهد

تخلفات و جرایم کارشناسان رسمی دادگستری: – ارتباط با بهترین وکیل در مشهدوکیل دادگستری در مشهد با شماره گیری 09152491040

 

جرایم کارشناسان رسمی دادگستری : 1️⃣– حضور نداشتن در مراجع صالحه در وقت مقرر بدون عذر موجه

2️⃣توسل به عذر هایی که  که خلاف بودن آن‌ها بعدا ثابت شود

3️⃣– سهل‌انگاری در اظهارنظرشان، هرچند مؤثر در تصمیمات مراجع صلاحیتدار باشد یا نباشد

4️⃣– دادن و تسلیم اسناد و مدارک به اشخاصی که قانوناً حق دريافت ان را ندارند و يا امتناع از تسليم آن‌ها به اشخاصی که حق دريافت دارند

5️⃣– سوء رفتار و خلاف قانون و اعمال خلاف مقررات شغلی

6️⃣– نقض کردن قوانين و مقررات در اظهارنظر کارشناسی

7️⃣– انجام کارشناسی و اظهارنظر با وجود جهات رد قانونی

8️⃣– انجام کارشناسی و اظهارنظر در اموری که خارج از صلاحيت کارشناس است

9️⃣– انجام کارشناسی و اظهارنظر برخلاف واقع و تبانی

– انجام کارشناسی و اظهارنظر با

پروانه‌ای که اعتبار ان منقضی شده باشد

1️⃣1️⃣– افشاء اسرار و اسناد محرمانههر شخصی و یا هر نهادی

1️⃣2️⃣– گرفتن رشوه برای انجام کارشناسی خلاف واقع و یا ارائه ی اطلاعات کذب به دادگاه

1️⃣3️⃣– گرفتن وجه يا مال يا قبول خدمت مازاد بر تعرفه دستمزد و هزينه مقرر در قوانين يا دستورات مراجع صلاحيتدار

1️⃣4️⃣– انجام کارشناسی و اظهارنظر در زمان تعليق، محروميت از حقوق اجتماعی و يا اثبات عدم شرایط عمومی و لازم برای استخدام کارشناس رسمی


رجوع از بخشش مهریه زن | بهترین وکیل در مشهد | وکیل در مشهد | وکیل طلاق در مشهد | وکیل طلاق توافقی در مشهد

آيا پس از بخشش مهريه از سوي زوجه امكان رجوع از بخشش وجود دارد؟ – توضیح وکیل طلاق در مشهد گروه وکلای دادگستری دادپلاس

رجوع از بخشش مهریه زن : بخشش مهریه از سوی زن، می‌تواند سه حالت کلی داشته باشد.

🔻حالت اول زمانی است که زوجه در خصوص #مهریه، ما فی الذمه زوج را ابراء می‌کند. به این بیان که می‌گوید از نظر من تو دیگر تکلیفی برای پرداخت مهریه نخواهي داشت؛ این بیان باعث می‌شود تا تکلیف شوهر در ادای مهر به طور کلی ساقط شود.

🔻حالت دوم زمانی است که زوجه در قبال طلاق، مهریه خود را به شوهر بذل می‌کند. بذل مهر در طلاق‌های خلع و مبارات انجام می‌شود، به این صورت که زن با پرداخت مالی به شوهر، از او می‌خواهد كه طلاقش دهد. اگر زن در ایام عده طلاق از بذل خود رجوع کند، طلاق ملغي و کان‌لم‌یکن خواهد شد.

🔻حالت سوم زمانی است که زوجه مهریه خود را به زوج هبه می‌کند. به این بیان که می‌گوید من مهر خود را به تو بخشیدم؛ در این حالت است که همانند ساير اشكال هبه، تکلیف شوهر در پرداخت مهريه به طور کلی از بین نمی‌رود؛ چراکه زن می‌تواند تحت شرایطی از هبه مزبور رجوع و مهر خود را مطالبه كند.

براي مثال ما به عنوان کسی که هبه می کند به کسی که هبه را دریافت می کند اعلام می‌کنیم که قصد داریم از هبه خودمان رجوع کنیم.

اگر هبه‌نامه ما رسمي باشد يا اينكه عادي و شفاهي باشد اما طرف مقابل رجوع را نپذيرد؛ مجبور می‌شویم تا با مراجعه به محکمه صالح، حکم دادگاه را مبنی بر رجوع دریافت کنیم.

حکم قطعی دادگاه مبنی بر رجوع به نوعی به منزله ثبت رجوع است، پس دیگر نیازی نیست تا رجوع را در دفتر اسناد رسمی نيز به ثبت برسانیم؛ چراکه حکم دادگاه اگر داراي اعتبار امر مختوم باشد معتبر خواهد بود.

🔻شرط عدم رجوع از هبه

اگر طرفين عقد هبه در عقد خارج لازمی بر عدم رجوع از هبه فيمابين شرط كرده باشند، هبه مزبور غيرقابل رجوع خواهد بود، اما اگر عدم رجوع را به صورتي غير از حالت فوق‌الذکر، شرط كرده باشند امكان رجوع از آنها ساقط نمی‌شود و همچنان پابرجا می‌ماند.

منظور از عقد خارج لازم عقدي است غير از عقد هبه فيمابين طرفين. اين عقد از نوع عقود لازم است به اين معنا كه هیچ‌یک از طرفين عقد نمی‌توانند در هر زمان كه بخواهند آن را به صورت یک‌طرفه برهم بزنند. در بيان مثال براي عقود خارج لازم می‌توان به دو عقد خريد‌وفروش و اجاره اشاره كرد.

🔴توجه به چند نکته مهم

🔻اولا در مورد هبه‌نامه هاي رسمي امکان انکار و تردید وجود ندارد؛ بنابراین هیچ‌یک از خواهان و خوانده نمی‌تواند مدعی شود که در صحت و اصالت سند مزبور مردد است.

🔻ثانیا می‌توان از هبه‌هایی كه به صورت رسمي به ثبت رسیده‌اند، رجوع كرد؛ بنابراین ثبت رسمی هبه دلیل بر این نمی‌شود که نتوان از آن رجوع کرد.

🔻ثالثا زمانی که هبه به صورت رسمی به ثبت نرسیده است (هبه‌نامه عادی یا هبه شفاهی) در این حالت واهب مکلف است تا در دادگاه نخست انعقاد عقد هبه را به اثبات برساند، آنگاه اعلام رجوع از هبه کند؛ اما در هبه ای که مستند به سند رسمی است اثبات هبه لازم نیست.

🔻رابعا زمانی که زن می‌گوید: من مهر خود را به تو بخشیدم، در این حالت همانند ساير اشكال هبه، تکلیف شوهر در پرداخت مهريه به طور کلی از بین نمی‌رود و زن می‌تواند تحت شرایطی از هبه مزبور رجوع و مهر خود را مطالبه كند

برای ارتباط با ما از طریق اینستاگرام هم میتوانید اقدام نمایید . کلیک کنید.

برای مشاوره با وکیل با شماره زیر تماس بگیرید.

09152491040

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا